Events og forestillinger

Henover sommeren 2017 vil der foregå en række events og forestillinger på Birca.

 

JULI

 

17. juli kl. 19-21:

Fortællinger fra hjertet med Marianne Christensen

 

Hvad hjertet er fyldt af, løber munden over med. Marianne Christensen øser af sine aktuelle fortællinger om livet på godt og ondt, om kærlighed og andre store følelser. Mariannes fortællinger stammer mest fra eventyrenes og myternes verden, men også fra hendes eget liv på Lolland og Sydsjælland med enkelte afstikkere ud i den store verden. Det er fortællinger i øjenhøjde – uden dikkedarer.”

 

Vi giver kaffe og kage, en rundtur på BIRCA, hvor vi fortæller lidt om stedet – og invitere dig til ”Fortællinger fra hjertet” med skønne Marianne. En hyggelig bornholmeraften med naboer og venner på øen.

For evt. spørgsmål og mere information – se her.

 

 

 

AUGUST

 

 

 

 

SEPTEMBER

 

19. – 20. september – begge dage fra kl. 16-23   (Bornholms Kulturuge)

Transformation Dage – et samarbejde med den internationale Transformation Festival 2017

 

Birca har i samarbejde med den internationale Transformation Festival hentet 4 forestillinger til øen, som alle tager udgangspunkt i dagsaktuelle temaer og tabubelagte emner. Festivalens tematiske omdrejningspunkt er, hvordan vi bevæger os fra en offeridentitet til at forbinde os med vores autentiske selv og tage ansvaret for vores eksistens på os. De 4 forestillinger belyser på hver deres måde, hvorledes både globale og individuelle skæbneslag også kan være kilde til udvikling, vækst og transformation – personligt og kollektivt.

 

De fire forestillinger er: “Splastic” af Daily Fiction, “Catharses” af ilDance (SE), “Cellen” af Teater Solaris og “Girl of Diamond Mountain” af Trueformance /  ved Lotte Arnsbjerg m.fl.

 

Se det detaljerede program for Transformation Dage og mere om de 4 forestillinger mv. her.