Månedsarkiv: marts 2018

Er du parat til virkelig at udfolde dit potentiale?

Jeg anstrenger mig hver dag for at være den bedste version af mig selv. Den version der ser andre mennesker og understøtter deres vej i livet. Som ikke laver unødig støj på senderen. Som gør gavn i mine omgivelser. Som er til at stole på. Som tilføjer verden noget nyt.

 

Jeg laver mine morgenritualer, passer min motion (tennis, yoga, gåture) – og så sørger jeg for at lære nyt. Jeg er et nysgerrigt menneske, og jeg bliver hele tiden grebet af nye ting – og det elsker jeg virkelig. Så da jeg fornylig så et webinar, der udfordrede en til som minimum at tage nyt stof ind 20 min hver dag, var jeg ikke sen til at hoppe på den – og sender nu gerne udfordringen videre:

 

Læs i en fagbog, hør en podcast, se spændende videoer hver dag i mindst 20 min. 

 

Man holder hjernen spændstig, men det er faktisk også blandt det vigtigste trick højt betalte CEOs benytter sig af. Vi har brug for ny læring mere end vi har brug for nyheder 24/7. Selv er jeg i øjeblikket i gang med Michael Beckwith og Brendon Burchard endnu engang – Brendons High Performance læring er virkelig nyttig, og det skal jeg nok tage op senere. Og jeg læser teoretiske bøger om Artistic Entreprenuerskab, mit nye ynglingsemne. Peter Bastian ligger på mit natbord sammen med en bog om Shamanisme – glæder mig til at få mere læsetid i påsken.

 

Michael Beckwith havde et fint lille kursus på Mindvalley (en god læringsplatform, der kan anbefales) om at skabe en værdig vision for en selv. Her introducerede han to måder man lærer på Kensho (langsom læring og ændring) and Satori (pludselige livsspring i læring). Kensho er jo så den her daglige disciplin, at anstrenge sig hver dag for at udvikle sig selv.  Det praktiserer jeg så – men samtidig ved jeg også, at jeg mest har oplevet Satori – den pludselige indsigt, der har ændret min måde at være i verden på. Og det er oftest sket, når jeg har givet mig selv tid til at være væk på kurser – væk et nyt sted hvor man virkelig kunne fokusere og åbne sig, med andre mennesker omkring sig. Sådan nogle kurser man tage høj hjem fra parat til at erobre verden.

 

Se sådanne nogle kurser vil jeg gerne lave! Sådan nogle der virkelig gør en forskel, hvor deltagerne åbner øjnene for verden omkring dem, og skaber forandring!

 

Det er BIRCA en væsentlig del af – nu har jeg stedet og muligheden for at skabe tingene lige som jeg ville ønske det. Samtidig er jeg lige startet en rejse sammen svenske Sofie Haag for at undersøge artistic/kunstnerisk entreprenørskab og udvikle værktøjer til at understøtte ​​visionære og bæredygtige kunstneriske virksomheder (hende og det projekt kommer I til at høre meget mere om).

 

Nu lancerer vi første skridt i denne rejse: vores fælles Capacity Building Workshop på BIRCA, hvor du også kan møde Pia Buchardt og andre internationale eksperter. Hvis du vil være med fra starten og sætte et præg på den fortsatte kurs, har du chancen her i maj. Vi er parat med en ny workshop 29/8-2/9 og planlægger at udvikle konceptet i de næste år.

 

Capacity Building workshop med Susanne Danig, Sofie Haag og Pia Buchardt mfl.

Drømmer du om for alvor at udfolde dit potentiale? Du ved du har mere i dig, men ved ikke helt hvordan du kommer videre? Så kom med på dette intensive 5-dages kursus, hvor du får mulighed for at finde ro og udsyn, forbinde dig med dit virkelige formål,  få en masse ny læring og skabe en plan for dit nye nye liv sammen med andre skønne mennesker. Kurset er for kunstneriske/administrative ledere (gerne i team sammen) og selvproducerende scenekunstnere, og det foregår i den skønne bornholmske natur. Få personlige og strategiske redskaber, find flow og visioner – få netværk og en business plan med hjem. Ledes af Susanne Danig i samarbejde med Sofie Haag/SE, Pia Buchardt/DK og med gæstelærere, bl.a. Yohann Floch/FACE netværket.

Pris 5000 kr. inkl. logi og mad. Early bird til 1/5-18: 4000 kr

For mere information om kurset se her

Tilmelding og betaling via dette link

 

Jeg håber virkelig at netop du vil gribe chancen – eller give dig selv chancen – og komme og være med her og nu – vi har holdt prisen helt lavt i år for at komme i gang. Hvis du gerne vil se hvad andre har fået ud af at deltage i mine processer og besøge BIRCA, har jeg lavet en lille testimonial liste nedenfor. Og Sofie – ja, det er virkelig en ære for mig, at en kapacitet som hende vil dele min vision – hun er ekspert i både entreprenørskab og branding/kommunikation med hovedfokus på musikdramatik/opera, hvor hun har lavet store events i London. Hende kan I glæde jer til!

At længes…

 

Længes efter solen og varmen…

 

Længes efter naturen, skoven, vandet…

 

Længes efter tid med sig selv og for sig selv…

 

Længes efter en dybere forbindelse med sig selv … og måske noget større…

 

Ja bare sådan nogle gode dage på et godt sted med dejlige mennesker til at fordybe sig.

 

Hvis det klinger hos dig – så har jeg måske lige netop et tilbud til dig: Yoga retreat på BIRCA i den dejlige bornholmske natur i pinsen.

 

Ja det er i hvert fald det, jeg sidder her og længes efter – og derfor har jeg også bedt min absolut ynglings yoga lære om at komme på gæstevisit på øen og lede en lille 3 dages workshop, hvor vi får ro til at finde ind til os selv – gennem Yin yoga, Kundalini yoga, meditation og stilhed i naturen.

 

 

Der er tit folk, der undrer sig over mit energi niveau, på det sidste siger folk også ofte, at jeg stråler. Hemmeligheden er den vej, jeg har taget de sidste år til at være kærlig mod mig selv og give mine passioner lov at råde (apropos jeg giver nok også en lille passionstest session i pinsen). Jeg gør faktisk temmelig meget for at være i balance. Jeg har prøvet at være i ubalance, næsten nede med stress – og det betyder at være et uvenligt egofyldt menneske – og den version af mig selv, gider jeg bare ikke give plads længere.

 

Derfor fandt jeg en anden vej – en vej fyldt med helende øvelser for sjæl og krop. Nu består mit liv af:

 

Yoga – og gerne Yin versionen der er helt stille med store stræk for at få bindevævet på plads. Jeg har simpelthen brug for at holde min ryg stærk og smidig – for jeg gider ikke have rygsmerter af at sidde stille. Jeg spiller også tennis for at brænde fedt og bare have det sjovt.

 

Meditation – jeg har fået træning i Transcendental Meditation, hvor man arbejder med et lydmantra, og det fik mig efter 25 år til at få en daglig praksis. Det skal være enkelt for at lykkes på den lange bane.

 

Retreats med fordybelse – jeg har lavet fuldstændigt stille perioder i 3 dage (det var svært for mig, men der jeg fik min største spirituelle åbning), og jeg var sidste år på en hel måneds Panchakarma ophold i Indien.

 

Fordybelse i naturen – først fik jeg en hund at gå ture med, og nu lever jeg en del af mit liv på BIRCA helt tæt på naturen, stilheden og roen. Men nogle af mine fedeste oplevelser har været at sidde i stilhed i naturen i en længere periode og bare betragte mine omgivelser for at nå ind i sindet.

 

Ritualer – jeg har dels et lille morgen ritual med 8 spørgsmål jeg stiller mig selv hver morgen efter at have sagt goddag til dagen. Og så laver jeg ritualer til nytår og Skt. Hans med at rydde op og sige farvel til ting, jeg ikke længere vil have i mit liv.

 

Ja og så er jeg lige startet på et hjernetræningsprogram, som jeg laver to gange om dagen, der hedder With Zing og består af en masse øvelser, der træner koordination og balance med det formål at få hjernen til at automatisere mere – så jeg bliver endnu mere klar i hovedet – læs mere om det her

 

Jeg vil være kærlig mod mig selv og andre, jeg vil stråle det jeg kan, jeg vil være klar til at stille mig til rådighed for universet. Være åben overfor hvad planerne er, og acceptere den verden jeg lever i. Det skal være smukt og sjovt at være her.

 

Derfor tillader jeg mig også, at lave det jeg selv synes er fedt. Og det her pinse yoga kursus er lige hvad jeg selv ønsker at være med til. Mette Lønhardt er det skønneste menneske at være sammen med. Sammen har vi sat et program sammen af det bedste vi selv ved og holder af. Alle mine ynglings ting er selvfølgelig med, og vi skal være på BIRCA som jeg elsker midt i den smukkeste maj natur – og vi skal selvfølgelig morgen bade i havet. Der bliver også sund helsende økologisk mad (det går jeg nemlig også op i). Jeg er også helt sikker på, at det bliver med en gruppe smukke inspirerende mennesker.

 

Hvis du nu tænker, der må jeg bare med, så er tilmeldingslink her – og hvis du tilmelder dig inden 1. april får du det ovenikøbet for kun 3000 kr. inkl. logi i dobbeltrum og mad! Og du kan betale i 2 rater.

 

Hvis du har brug for at få flere oplysninger er der mere nedenfor – alt info er samlet på denne webside

 

Jeg håber at se nogle af jer – vi har kun 10 sovepladser og de er ved at blive booket – så for at sikre dig en af dem skal du nok rykke. Ellers kan vi finde et alternativt logi til dig.

 

Håber du forkæler dig selv og finder din ro i verden.

 

Gode vibrerende hilsner
Susanne