Månedsarkiv: april 2020

Corona residencies på BIRCA

BIRCA oplever i øjeblikket en del aflysninger pga. corona, så det har åbnet en del plads i foråret. Samtidig synes vi, at det er utroligt vigtigt, at vi giver kunstnere plads til at skabe nye værker, der forholder sig til den nye tid vi lever i. Og vi synes ikke dette vidunderlige sted skal stå tomt!

Derfor udbyder vi nu gratis ”Corona Residencies” til et udvalg af danske scenekunstnere i perioden 27/4-27/6 2020. Residensen kan både bruges til research/skriveri/retreat for en enkelt kunstner eller til en gruppe på op til 4 personer med brug for en sal at prøve i.

Du/I får et sove/arbejdsværelse eller som gruppe en prøvesal at arbejde i og op til 3 soveværelser. I skal selv betale for transport herover (men vi henter gerne ved færgen) samt mad (som vi plejer at lave sammen).

Der vil max være 10 personer tilstede på BIRCA ad gangen. Der er masser af plads, så vi kan holde os på behørig afstand, men du skal være rask og ikke have svækket immunforsvar.

Disse residenser udbydes og udvælges af Foreningen BIRCA Residency ved bestyrelsen i dialog med daglig leder Susanne Danig.

https://gallery.mailchimp.com/923255f6e46ecde79df59875a/images/09f154cb-8ebf-4858-ad43-0fdb9b3bd964.jpg


Du sender bare en kort mail hurtigst muligt til info@birca.org, hvor du kort beskriver hvem du er, hvorfor du/I gerne vil have en periode herovre – samt hvilken periode/hvor længe du gerne vil herover. Vi forholder os løbende og hurtigt til hvem der får disse residencies.

Vi håber dette vil komme dansk scenekunst til gavn – så vi står stærkere, når vi kan komme i gang igen!