At længes…

 

Længes efter solen og varmen…

 

Længes efter naturen, skoven, vandet…

 

Længes efter tid med sig selv og for sig selv…

 

Længes efter en dybere forbindelse med sig selv … og måske noget større…

 

Ja bare sådan nogle gode dage på et godt sted med dejlige mennesker til at fordybe sig.

 

Hvis det klinger hos dig – så har jeg måske lige netop et tilbud til dig: Yoga retreat på BIRCA i den dejlige bornholmske natur i pinsen.

 

Ja det er i hvert fald det, jeg sidder her og længes efter – og derfor har jeg også bedt min absolut ynglings yoga lære om at komme på gæstevisit på øen og lede en lille 3 dages workshop, hvor vi får ro til at finde ind til os selv – gennem Yin yoga, Kundalini yoga, meditation og stilhed i naturen.

 

 

Der er tit folk, der undrer sig over mit energi niveau, på det sidste siger folk også ofte, at jeg stråler. Hemmeligheden er den vej, jeg har taget de sidste år til at være kærlig mod mig selv og give mine passioner lov at råde (apropos jeg giver nok også en lille passionstest session i pinsen). Jeg gør faktisk temmelig meget for at være i balance. Jeg har prøvet at være i ubalance, næsten nede med stress – og det betyder at være et uvenligt egofyldt menneske – og den version af mig selv, gider jeg bare ikke give plads længere.

 

Derfor fandt jeg en anden vej – en vej fyldt med helende øvelser for sjæl og krop. Nu består mit liv af:

 

Yoga – og gerne Yin versionen der er helt stille med store stræk for at få bindevævet på plads. Jeg har simpelthen brug for at holde min ryg stærk og smidig – for jeg gider ikke have rygsmerter af at sidde stille. Jeg spiller også tennis for at brænde fedt og bare have det sjovt.

 

Meditation – jeg har fået træning i Transcendental Meditation, hvor man arbejder med et lydmantra, og det fik mig efter 25 år til at få en daglig praksis. Det skal være enkelt for at lykkes på den lange bane.

 

Retreats med fordybelse – jeg har lavet fuldstændigt stille perioder i 3 dage (det var svært for mig, men der jeg fik min største spirituelle åbning), og jeg var sidste år på en hel måneds Panchakarma ophold i Indien.

 

Fordybelse i naturen – først fik jeg en hund at gå ture med, og nu lever jeg en del af mit liv på BIRCA helt tæt på naturen, stilheden og roen. Men nogle af mine fedeste oplevelser har været at sidde i stilhed i naturen i en længere periode og bare betragte mine omgivelser for at nå ind i sindet.

 

Ritualer – jeg har dels et lille morgen ritual med 8 spørgsmål jeg stiller mig selv hver morgen efter at have sagt goddag til dagen. Og så laver jeg ritualer til nytår og Skt. Hans med at rydde op og sige farvel til ting, jeg ikke længere vil have i mit liv.

 

Ja og så er jeg lige startet på et hjernetræningsprogram, som jeg laver to gange om dagen, der hedder With Zing og består af en masse øvelser, der træner koordination og balance med det formål at få hjernen til at automatisere mere – så jeg bliver endnu mere klar i hovedet – læs mere om det her

 

Jeg vil være kærlig mod mig selv og andre, jeg vil stråle det jeg kan, jeg vil være klar til at stille mig til rådighed for universet. Være åben overfor hvad planerne er, og acceptere den verden jeg lever i. Det skal være smukt og sjovt at være her.

 

Derfor tillader jeg mig også, at lave det jeg selv synes er fedt. Og det her pinse yoga kursus er lige hvad jeg selv ønsker at være med til. Mette Lønhardt er det skønneste menneske at være sammen med. Sammen har vi sat et program sammen af det bedste vi selv ved og holder af. Alle mine ynglings ting er selvfølgelig med, og vi skal være på BIRCA som jeg elsker midt i den smukkeste maj natur – og vi skal selvfølgelig morgen bade i havet. Der bliver også sund helsende økologisk mad (det går jeg nemlig også op i). Jeg er også helt sikker på, at det bliver med en gruppe smukke inspirerende mennesker.

 

Hvis du nu tænker, der må jeg bare med, så er tilmeldingslink her – og hvis du tilmelder dig inden 1. april får du det ovenikøbet for kun 3000 kr. inkl. logi i dobbeltrum og mad! Og du kan betale i 2 rater.

 

Hvis du har brug for at få flere oplysninger er der mere nedenfor – alt info er samlet på denne webside

 

Jeg håber at se nogle af jer – vi har kun 10 sovepladser og de er ved at blive booket – så for at sikre dig en af dem skal du nok rykke. Ellers kan vi finde et alternativt logi til dig.

 

Håber du forkæler dig selv og finder din ro i verden.

 

Gode vibrerende hilsner
Susanne