Nu er det BIRCA-tid!

 

 

Efter en veloverstået CPH Stage Festival med en række meget varierede forestillinger og et bredt og spændende brancheprogram, er det nu blevet tid til BIRCA på Bornholm. Og nu har du også mulighed for at komme herover, nyde de skønne omgivelser og Bornholms magi – SAMTIDIG med, at du bliver klogere. Vi udbyder hele 5 forskellige kurser fra slut juli til slut august, og jeg håber du har lyst til at deltage på et af dem.

 

Meget af foråret er gået med at få gjort BIRCA klar til rykind, og det har været gode lykkelige tider med familie, venner og kollegaer, der alle har hjulpet med at male, rengøre, ordne have og køre ting på lossepladsen – for at det hele kan være klar til JER. Det er så smukt et sted, så her får I også lige et par stemningsbilleder fra den kroatiske scenograf Igor Vasiljev.

 

 

Der er begyndt at komme bookinger og her i weekenden er jeg herovre med 3 af mine mentees, der skal arbejde med udvikling af nye projekter. Så bliver BIRCA invaderet til Folkemødet – og hvis du er herovre, så kom endelig forbi og se vores sted. Vi får de næste uger besøg af to nye samarbejdspartnere fra Gozo og Mallorca, som vi drømmer om at lave et samarbejde med omkring Ø-residencies – det er da extravagant. Og 17. juli har vi fortælleraften med Marianne Christensen for hele Klemensker og omegn.

 

 

Det jeg dog er ekstra stolt over er, at vi allerede i år kan præsentere 5 workshops! De er åbne for deltagelse, og jeg håber at noget af det kan fange din interesse og lokke dig til Bornholm. Du kan i perioden 24/7-27/8 lære om Lucid Dreaming med hello!earth, butoh med Anita Saij, arbejde med din kunst i naturen også under ledelse af Anita, og/eller komme på yoga workshop. Desuden har jeg lavet et nyt kursus for scenekunstnere og producenter, og jeg er mega stolt over, at jeg lige fik 4 gode mennesker til at komme forbi og være gæstelærere. Så det er blevet sådant et kursus jeg virkelig gerne selv vil på! Skynd dig at læse mere om det kursus, især hvis du gerne vil arbejde mere internationalt. Læs om det hele nedenfor eller på dette link, og bemærk, at du kan kombinere kurserne og bliver på BIRCA rigtig længe – og så er der selvfølgelig rabat.

 

Vi er blevet beriget og velsignet, da vi fik lov at overtage Bækkelund og starte BIRCA. Nu er vi ved at skabe et åndfuldt og kreativt sted for alle. Håber I vil være med.

 

Kærligst

 

Susanne

 

 

24. – 28. juli:

Workshop med dream yogi Kai Schoppe og kunstnergruppen Hello!earth med temaet “Lucid Dreaming”

Lucid dreaming – Lucid living – Dream Yoga practices for becoming aware and awake. This workshop is designed to train and use our awareness in different mental states. One of the main goals of the dream yoga is to combine the dreaming/sleeping state with the waking state, so that there is no gab between the two.

 

For mere information (engelsk kursusbeskrivelse) og tilmelding – se her.

 

 

1. – 8. august:

Butoh Camp – med danser og koreograf Anita Saij.

Workshoppen tager afsæt i Anita Saijs mangeårige studier i den japanske eksperimenterende dans, Butoh, og hun har igennem årene udviklet sit helt unikke undervisningskoncept med fokus på frisættelse af individets iboende kreative potentiale til at bevæge sig – og lade sig bevæge. Som primære inspirationskilder tjener både den indre og den ydre natur, og der vil indgå øvelser og små visninger/performances både i BIRCAS store, åbne prøvesal og ude i den vilde bornholmske natur. For mere information om Butoh Camp, tilmelding og betaling – se her.

 

 

10. – 17.august:

“Ma in Natura” Camp – master class modul med Anita Saij

På dette modul fokuseres der særligt på de individuelle deltageres igangværende projekter og kunstneriske profiler. Udover ovennævnte grundtræning arbejdes der ydermere med meditation og mindfulness, og i løbet af ugen vil vi besøge og arbejde i nogle af Bornholms smukkeste naturområder. For mere information om Ma in Natura Camp, tilmelding og betaling – se her.

 

 

19. – 23. august:

Workshop med kunstner-coach, producent og ejer af Birca, Susanne Danig, og gæstelærere

5 dages workshop for internationale scenekunstnere midt i den skønne bornholmske natur med et team at internationale eksperter til at sætte dig på ret kurs i dit arbejdsliv. Giv dig tiden til at forstå, hvad der driver dig, hvad dine spidskompetencer er, og hvor du er i naturligt arbejdsflow – og skab med det udgangspunkt en solid handlingsplan for dit virke.

 

Gæstelærere: Yohann Floch/FACE, Marie le Sourd/On-The-Move, Chrissie Faniadis/TEH mm og Pia Buchardt/Kulturkonsulent Aarhus Kommune & Kulturby 2017

 

For mere information, tilmelding og betaling – se her.

 

 

24. – 27.august:

Yoga-workshop med Mette Lønhart og Susanne Danig

Mette underviser i Yin yoga og Kundalini yoga, og Susanne er leder af Birca og står for værtskabet, og derudover tilbyder hun gerne sine redskaber i The Passion Test for dem, der måtte have lyst til det.

Udover yoga indeholder kurset også daglig meditation, walking meditations og indlagte perioder med stilhed i naturen. For mere information om kurset samt tilmelding – se her.