NU NU NU

…nærmer tiden sig hvor jeg kan give slip og koncentrerer mig om det vigtige – at finde tilbage til energien og lysten.

 

Jeg stod op til en morgen hvor himlen hang lav og de sidste opgaver lå på mit skrivebord før jeg kunne hengive mig til sommerferien. En sommer der skal tilbringes på BIRCA sammen med min mand, familie, venner – og hvem der nu kigger forbi. Vi skal lave god mad på den nye grill, kører lidt rundt på vores nye grønne John Deer havetraktor, læse bøger og tale om alt og intet. YAEHH sådan skal en god sommer være.

 

Men vi har også haft susende travlt siden vi overtog BIRCA, og nu skal vi have tid til at sikre os at fundamentet er i orden, at vi er klar til rykind i august og til de mange nye planer.

 

Arbejdet har båret frugt. Der er aktiviteter. Vi har haft og får gæster. Der er bygget netværk. Og vi har fået penge. Jeg har fået en medarbejde til BIRCA (skønne Vaar) og endnu en til turnearbejdet (dejlige Christa). Og i går mødte jeg også en masse skønne naboer til et fælles arrangement. Vi er virkelig flyttet ind.

 

Vi havde en flok dejlige gæster boende til Folkemødet 15-18/6, gamle radikale bekendte og børn af en gammel studiekammerat. Hvor var det fedt at opleve det engagement, der var på folkemødet og disse skønne unge mennesker, der bare er klar til at tage ansvar – sådan nogle der er folketingskandidater eller arbejder på Altinget. Og her til formiddag fik jeg så pludselig den smukkeste buket blomster (se foto) leveret til døren med tak for de dage, de tilbragte her. Jamen så kniber man en tårer og tror på fremtiden.

 

Jeg er stolt over, at vi har 5 workshops i august – og håber der kommer deltagere til dem alle. For mit eget vedkommende glæder jeg mig især til min Passion & Performance workshop 19-23/8, hvor jeg har så mange spændende gæstelærere med – læs lige lidt om det her.

 

Men allerede 17. juli har vi et skønt lille arrangement med fortæller Marianne Christensen – det er et bornholmer arrangement med kaffe/kage og fortællinger fra hjertet – men alle i nærheden er selvfølgelig velkomne. Tjek det her.

 

Nogen gange er ting bare i flow og går hurtigt. Således har vi lagt stenen til et lille ø-residency samarbejde. Vi har både haft besøg af Mila Bogen der er ved at lave et residency center på Gozo/Malta, og i denne uge af skønne Biel Jorda og Marta Barcelo fra C.IN.E på Mallorca. Nogen gange er det enkelt: bare gå i gang og prøv at gør noget godt for kunstnere omkring dig. Vores nye program bliver lanceret i september – hold øje med det.

 

Mens det går sydpå her, har vi også blikket med norden. BIRCA blev skabt med et nordisk netværk omkring sig, og nu har vi fået et lille opstarts tilskud fra Nordisk Kulturfond til at knytte båndene tættere og tage på research hos hinanden her i efteråret. Det bliver så godt – kan allerede mærke flowet af nordiske kunstnere. Og det passer så fint med at jeg er blevet bedt om at indgå i et nordisk mentornetværk, hvor jeg skal være mentor for en islandsk koreograf.

 

Der er mange der er på vej til Bornholm – og det kunne Færgen også godt se var godt for øen – så nu har jeg sørme fået det første lille sponsorat – af færgebilletter til kunstnerne.

 

Således er sommeren gad og forventningsfyldt på trods af det tunge vejr. Jeg håber I giver jer selv tid tid og atter tid til at finde hjem til jer selv.

 

De kærligste hilsner
Susanne