workshops

Program for 2019

 

Continuum retreat – Den levende krop 16-19. maj

Vi starter med en spændende workshop med Anne Sophie Anciaux og Jeanne Jensen om kroppens resonanser.

 

Læs mere om dette her – booking direkte til Jeanne

 

Artistic Entrepreneurship workshop 27-30. juni

 

Susanne gentager sammen det skelsættende kursus, der vil sætte dig i førersædet for din kunstneriske virksomhed – kurset her afvikles i samarbejde med projektet Contact Zones med fokus på scenekunst i det offentlige rum og til dette kursus er gæstelærere Jens Frimann Hansen/Kunstnerisk leder Passage Festival og Anne Gibiret/Kunstnerisk leder Fira Tarrega.

 

Kurset gentages efteråret. Find det der passer dig tidsmæssigt og tematisk – kurserne bliver altid skræddersyet til deltagerne – og vi lader kun 4 grupper være med hver gang.

 

Læs mere om dette her – booking hos Danig Performing Arts Service

 

TOCIF – TRANSOCEANIC CONTACT IMPROVISATION FESTIVAL BORNHOLM – 1-7. Juli

 

Første Kontakt Improvisations Festival på solskinsøen Bornholm.

Der vil være workshops og labs med internationale lærere, daglige jams, en performance aften for lokalbefolkningen og en 12 timers JAM-MARATON. Bofællesskab, madlavning og fælles måltider mens vi nyder den omfavnende natur. Kom og dans med os!

Lærere: Alessandro Rivellino, Bo Madvig, Camila Cavieres, Dasha Lavrennikov, Roberta Fofonka og Manon Siv Duquesnay.

Festivalen er en lille søster til Encuentro de Contacto Improvisación Valle Sagrado Peru, som Alessandro, Roberta og Camila sammen med andre har organiseret de seneste år.

Festivalen er co-hosted af BIRCA som en del af Contact Zones-projektet med støtte fra EU og støttet af Statens Kunstfond.

Læs mere om praktik, lærerer og tilmelding her

 

Lær at lytte til universet og skab din personlige transformation – 20-22. september

 

Et helt unikt kursus med spirituelt empowerment for kvinder ved Susanne og psykoterapeut og spirituelt medium Nynne Bojsen

 

Kurset foregår fra fredag aften til søndag eftermiddag og består af intensive og kærlige øvelser i at spotte, forstå og udvikle de store, indre potentialer, du besidder. Du vil opdage og udfolde nye sider af din sjæls potentiale og skabe store personlige forandringer.

 

Læs mere om kurset her – booking til BIRCA

 

Artistic Entrepreneurship workshop 26-29. september

 

Susanne gentager det skelsættende kursus, der vil sætte dig i førersædet for din kunstneriske virksomhed – her vil fokus være på din grundlæggende passion, vision og empowerment og have deltagelse af Judith Knight fra Arts Admin samt Pia Buchardt.

 

Kurset holdes også i juni. Find det der passer dig tidsmæssigt og tematisk – kurserne bliver altid skræddersyet til deltagerne – og vi lader kun 4 grupper være med hver gang.

 

Læs mere om dette her – booking hos Danig Performing Arts Service

 

Her kan du se mere om afholdte kurser i 2018.